Meteen naar de content

Ruilen & Retourneren

Viadore Retourbeleid

Bij Viadore streven we naar uw tevredenheid. We geloven in de kwaliteit van onze producten en we ondersteunen dit met ons 14-daagse retourbeleid. De volgende richtlijnen zijn van toepassing op alle productretouren:

Geschiktheid voor Retournering

We accepteren retourzendingen van nieuwe, ongebruikte producten in hun originele verpakking van klanten uit alle landen. Alle artikelen moeten binnen 14 dagen na de leverdatum worden geretourneerd.

Retourproces

Klanten kunnen producten per post retourneren. Als het ontvangen product verkeerd is, beschadigd door de vervoerder, of anderszins defect is, wordt er een retourlabel verstrekt. Het retourlabel kan worden gedownload en afgedrukt vanuit de bevestigingse-mail. In gevallen waarin de klant het verkeerde product heeft gekocht, het item niet past, of de klant het item niet langer wil, zal de klant verantwoordelijk zijn voor het downloaden en afdrukken van het retourlabel.

Restockingfee

We rekenen geen restockingfee. Alle in aanmerking komende retourzendingen worden volledig terugbetaald aan de oorspronkelijke betaalmethode.

Kosten voor Retourzending

Als het product beschadigd is door de vervoerder, of anderszins defect is, zal Viadore de werkelijke kosten van de retourzending dekken. Neem contact op met ons klantenserviceteam om dit te regelen.

In gevallen van klantenspijt, zoals wanneer de klant het verkeerde product heeft gekocht, het item niet past, of de klant het item gewoon niet meer wil, zal de klant verantwoordelijk zijn voor de werkelijke kosten van retourzending.

Terugbetalingen

Zodra we uw geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we uw retourzending verwerken. Houd rekening met minimaal drie (3) dagen vanaf de ontvangst van uw artikel om uw retourzending of omruiling te verwerken. We zullen u via e-mail informeren wanneer uw retourzending is verwerkt.

Als u vragen of opmerkingen heeft over het retourneren van een Viadore-product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

info@viadore.nl

Kraaivenstraat 23-21, 5048 AB, Tilburg

+316 160 125 94

Snel en gratis thuisbezorgd

Profiteer bij ons altijd van gratis verzending met PostNL of Bpost incl. track & trace.

Niet tevreden? Geld terug!

Niet tevreden met het product? U kunt het gemakkelijk binnen 14 dagen terugsturen.

Uitstekende klantenservice

Ons team staat 7 dagen per week klaar om vragen te beantwoorden.

Bestel nu, betaal later

De bestelling kan achteraf worden betaald met Klarna.